15. sep, 2015

15 september

Gekke dag vandaag. Stond om zeven uur al op de steiger in Zwijndrecht om een nieuwe goot bij te gronden en voor dat de regen zou komen af te lakken. Maar de eerste spetters vielen en na een bak koffie was het nog niet opgeklaard. Dus eerst maar naar Sliedrecht om de auto te lossen. Ondertussen volop zon,dus maar weer terug en de goot afgelakt. Effe afmelden en spullen halen bij de aannemer. Komt de vraag help jij effe met die steiger. Dus voor de derde keer naar Zwijndrecht. Daarna maar weer terug naar Sliedrecht, glas halen voor de volgende klus. Effe naar Barendrecht spullen brengen en gelijk Rijswijk nog even meenemen om te meten voor de kitter. Dan naar Blijdorp om glaslatten en glas te controleren en ja hoor. 20 stuks spiegel draad ruiten een cm te groot. Foutje van de aannemer. Dus maar weer nieuwe bestellen en lekker op tijd naar huis. Een dag verder en bij elkaar gootje gelakt van 6 meter.

Voelde me wel erg goed vandaag. Merkt altijd goed als ik bij Annet geweest ben voor accupunctuur. Heb je weer lekker energie. Komt goed uit zo net voor de vakantie.

John was vrij, maar een beetje gaar, wilde er effe eruit, maar ja het viel met bakken uit de hemel. Dus maar effe naar Ikea. kom je toch weer met lampjes thuis. Effe bijgepraat met Marrie en nu nog effe zitten en weer mijn mandje in.