HeJud zilveren sieraden

Wij, Astrid & Tannette, kennen elkaar inmiddels al 22 jaar. We hebben lief, leed en vakanties gedeeld. En nu delen we ook samen een bedrijf. We houden van mooie sieraden en we houden van mensen. Fijn om te doen wat we allebei leuk vinden.

 

https://hejud.nl/

LGBTQ+ Guide

Ik zou je willen voorstellen om ook een belangrijke online-veiligheidshandleiding voor LGBTQ te bekijken, die onlangs is verschenen. Wist je dat 73% van de LGBTQ's online wordt lastiggevallen vanwege seksuele geaardheid of genderidentiteit? Deze gids is bedoeld om je mondiger te maken en je de middelen te geven om jezelf online te beschermen.

https://nl.vpnmentor.com/blog/de-meeste-lgbtq-worden-gecyberpest-hier-is-hoe-je-online-veilig-blijft/

De Kringen

De Kringen

Ben je lesbisch, homo, trans- of biseksueel? Ken je geen andere holebi's en wil je deze op een laagdrempelige en ongedwongen manier onmoeten? Ben je net verhuisd of een nieuwe omgeving en wil jij je kennissen- en vriendenkring uitbreiden? Wil je leuke activiteiten ondernemen met anderen of juist je verhalen en ervaringen delen? Dan is "De Kringen" misschien iets voor jou!

http://www.dekringen.nl

 

Praktijk Human Care

Praktijk Human Care

 

Annet heeft een praktijk in oa acupunctuur. Ik kom hier al zo'n 14 jaar en zijn ondertussen bevriend geraakt. Rgelmatig ga ik langs voor mijn onderhoudsbeurt.

Acupunctuur

Begeleid in lichamelijk welzijn

Activeert het zelfhelend vermogen

Adviseert en ondersteunt

Maak kennis met anders beter worden

Door een diversiteit aan disciplines

http://www.praktijkhumancare.nl

Tel: 010 4977893

Voor een leuk filmpje kijk even op onderstaande link.

 https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=LKnWeF9rfWw

 

 

Close Harmonie Koor Close2U

Close Harmonie Koor Close2U

Een vriend van ons "Peter" zingt in dit koor. Zij bestaan uit 20 enthousiaste zangers en zangeressen. Close2U is opgericht in 2006. Naast veel plezier in het zingen, staat kwaliteit hoog in het vaandel. Het repertoire van Close2u is gevarieerd, met de nadruk op Close Harmony, pop, jazz en Nederlandstalig werk. Vaak a capella en soms begeleid door piano. Het repertoire brengt het koor ten gehore tijdens (eigen) concerten.

http://www.close2u.nl/

Rene Mathot

Rene Mathot

Rene is een vriend van ons en zijn webside is een voornbeeld voor mij. Door hem ben ik hirdoor getrikkerd. Dit is de homepage van zijn website. Deze website gaat over de dingen die hem bezig houden in zijn dagelijks leven. Dit zijn o.a. ABBA, de spoorwegen en Volvo. Daarnaast gaat de website over zijn familie en de familie van zijn inmiddels overleden ouders Wen en Ida Mathot. Er komen ook onderwerpen aan de orde, die hij leuk genoeg vind om over te schrijven.

http://www.renemathot.nl/

La Compagnie du Cèdre

La Compagnie du Cèdre

Ben je op zoek naar iets antiek of heel fouts, dan ben je hier aan het juiste adres. Hele mooie, zeer foute venitiaanse spullen, lampen en hebbedingetjes. Schreeuwend duur, maar als je in Frankrijk ben in de buurt van Troyes, moet je hier zeker even binnenlopen.

http://www.tendancetroyes.com/decoration-mobilier-compagnie-du-cedre-accueil-site-288.html